Komentář, na který odpovídáte

29. 12. 2015 - 16:25
 

nekra: david: Díky za přání . Můžeš hádat, kdy jsem se narodil .
Poslední znamená první chronologicky dozadu.
Píchal jsem do něj, ale nestačilo mi to k ujištění, že to je fakt upečený (hlavně ten umaštěný povrch mne zmátl).

tlapka: Díky za přání . Jméno se taky neprozrazuje . Pro mne ta estetická stránka byla důležitá, aby to vypadalo, jak to dobře. A na krémy moc nejsem, nanejvýš z pudingu - bejvají tučný, kvůli spoustě másla.
Ad recept - je to nějak "tajný"? Jestli ne, tak o tom můžeš napsat článek .
I když mne tohle moc nemotivovalo vařit/péct dle receptů. Experimentování je větší sranda a navíc neúspěch víc předpokládám, tak mne tolik nezaskočí.

zo: Syrová vejce jsou přinejmenším potenciální zdroj nákazy. Takže se vyhýbáme tomu, aby od syrových vajec byly věci zbytečně - jako třeba pult, nádobí, co se bude používat na něco jinýho atd. a i s použitým nádobím od syrových vajec (či těsta vejce obsahující) je třeba zacházet opatrně. Aspoň u nás to tak je. Dům ani byt popelem nelehl a já taky ne, takže z tohohle hlediska dobrý . Strouhat máslo, to by mne v životě nenapadlo, a čtu o tom prvně - zasralo by se hlavně struhadlo (máslem).

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Narozeninový dort